Lider Sivasspor, Fenerbahçe'yi 3-1 yendi

Fenerbahçe, Sivas deplasmanından eli boş döndü. Lider Sivasspor 3-1 kazanarak üst üste yedinci maçını galibiyetle bitirdi. Sarı lacivertlilerde Ozan Tufan ve Rodrigues son dakikalarda kırmızı kart gördü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 15'inci haftasında lider Demir Grup Sivasspor, konuk ettiği Fenerbahçe'yi Fernando, Emre Kılınç ve Ziya Erdal'ın golleri ile 3-1 mağlup etti. Fenerbahçe'nin tek golünü Deniz Türüç attı.

Sarı lacivertliler son dakikalarda Rodrigues ve Ozan'ın kırmızı kart görmesiyle karşılaşmayı 9 kişi tamamladı. Puanını 33'e çıkaran kırmızı beyazlılar liderliğini sürdürdü. Fenerbahçe ise 25 puanda kaldı. Kırmızı beyazlılar ligde üst üste 7'inci galibiyetine imza attı.

MAÇA BÜYÜK İLGİ VARDI

Karşılaşmaya Sivassporlu taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 25 bin taraftar tribünlerde takımlarını destekledi.

Çeşitli kentlerden gelen Fenerbahçe taraftarları da kendileri için ayrılan 1590 kişilik misafir tribününü doldurarak takımlarına destek verdi.

Yeni 4 Eylül Stadyumu, hizmete girdiği 2016 yılından bu yene ilk kez en büyük doluluk oranına ulaştı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, il yöneticileri ile birlikte karşılaşmayı şeref tribününden takip etti.

RIZA ÇALIMBAY'IN 500. MAÇI

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, teknik direktörlük kariyerindeki 500'üncü lig maçına Fenerbahçe karşısında çıktı. Çalımbay lig kariyerinde Göztepe, Denizlispor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Beşiktaş, Trabzonspor, Kasımpaşa, Konyaspor ve Sivasspor'da çalıştı. (HABER MERKEZİ)

Rıza Çalımbay, Gordon Milne mirasına hayat veriyorRıza Çalımbay, Gordon Milne mirasına hayat veriyor