Takımı 27 golle kazanan teknik direktör kovuldu

İtalya Gençler U18 Bölgesel Ligi'nde yer alan Invictasauro Grossetto kulübü, 27-0 kazandıkları maçından ardından teknik direktörün işine son verdi. Kulüp başkanı kararın rakibe saygısızlık gerekçesiyle alındığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İtalya Gençler U18 Bölgesel Ligi'nde oynanan maç sonunda 27-0 galip gelen takımın teknik direktörü "rakibe saygısızlık" gerekçesiyle işinden kovuldu.

Euronews'in haberine göre, İtalya'da U18 Ligi maçında Invictasauro Grossetto, Marina Calcio'yu 27-0 mağlup etti. Farklı galibiyet sonrası Invictasauro Grossetto Teknik Direktörü Massimiliano Riccini'nin görevine "rakibe saygısızlık edildiği" gerekçesiyle son verildi.

KULÜP BAŞKANI: RAKİBE ÜZÜNTÜMÜZÜ BİLDİRDİK

Invictasauro Grossetto Başkanı Paolo Brogelli, takımının 27-0'lık galibiyetini "Asla rakibe saygısızlık etmemelisiniz. Bizim maçta bu unutuldu. Marina Calcio takımına derin üzüntülerimizi bildirdik. Diğer kulüp yöneticileriyle bir araya gelerek teknik direktörün işine son vermeyi kararlaştırdık" dedi.

RİCCİNİ: 27 GOL ATMAK SAYGISIZLIK DEĞİL

Teknik direktör Massimiliano Riccini ise kendini savundu. Riccini,"Maç esnasında hiç hata yapmadık, 27 gol atmak rakibe saygısızlık etmek değil. Bu gençler bu tarz bir durumu anlayacak olgunluktalar. Ne yapsaydım, futbolcularıma oyunu bırakmalarını mı söyleseydim? Bu daha ayıp olurdu" sözleriyle kararı eleştirdi.