Kayseri ilk galibiyeti Fener'den aldı

Fenerbahçe, Kayseri deplasmanında 1-0 yenildi. Kayserispor ligdeki ilk galibiyetini aldı. Sarı Lacivertliler ligde 4. sıraya geriledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig’in 10. haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor, sahasında karşı karşıya geldiği Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı. Böylece Süper Lig’de galibiyeti olmayan ekip kalmazken Fenerbahçe’nin de bu sonuçla iki maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Ev sahibi ekip, 58. dakikada Umut Bulut’un attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti. Kazanarak Süper Lig’de galibiyet alamayan tek takım unvanından kurtulan Kayserispor, puanını 7’ye yükseltirken iki maçlık galibiyet serisi sona eren Fenerbahçe ise 17 puanda kaldı.

FENERBAHÇE 4. SIRADA

Süper Lig'de 10. hafta heyecanı Türk Telekom Stadı'nda oynanan Galatasaray - Çaykur Rizespor maçıyla başladı. Sarı Kırmızılı ekip, sahadan 2-0 galip ayrıldı ve zirve iddiasını sürdürdü. Trabzonspor, evinde Göztepe'ye 1-0 mağlup oldu ve bu sezon 2. yenilgisini aldı. Haftaya lider giren Aytemiz Alanyaspor ise Medipol Başakşehir 0-0 berabere kaldı. Galatasaray derbisinden aldığı 3 puanla ayağa kalkan Beşiktaş, Antalyaspor'u da deplasmanda avladı ve 15 puanla zirveye ortak oldu. Haftaya 2. sırada giren Fenerbahçe, Alanyaspor'un puan kaybettiği haftada ayağına fırsatı tepti ve Kayserispor'a 1-0 kaybetti. Ersun Yanal'ın öğrencileri, bu mağlubiyetle 4. sıraya geriledi. (HABER MERKEZİ)