Bayern Münih ve Barcelona farklı mağlup

Avrupa liglerinde cumartesi günü oynanan maçlarda sürpriz sonuçlar alındı. Bayern Münih ve Barcelona rakiplerine farklı mağlup olurken, Liverpool galibiyeti 90+4'te buldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Avrupa liglerinde heyecan devam ederken cumartesi günü "büyük takımlar" için çok da iyi geçmedi.

İspanya'da Levante deplasmanına çıkan Barcelona, 1-0 öne geçtiği maçta sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Levante galibiyet gollerini sadece 7 dakikada kaydetti. Real Madrid ise kazansa liderliği elde edeceği maçta sahasında Real Betis'le 0-0 berabere kaldı. Atletico Madrid de Sevilla deplasmanında 1 puana razı oldu: 1-1.

Messi', Barcelona'yı penaltıdan öne geçirse de bu gol galibiyete yetmedi.

Günün en çarpıcı sonucu Almanya'dan geldi. Bayern Münih, alışık olmadığı bir skorla, 5-1 mağlup oldu. Bavyera ekibini 5 golle geçen takım ise Eintrach Frankfurt oldu. Günün bir diğer maçında ise RB Leipzig evinde Mainz'ı 8-0 mağlup etti. Borissia Dortmund ise Wolfsburg maçını 3-0 kazandı.

Eintracht oyuncularının sevinci...

İngiltere'de ise günün ilk maçında Bournemouth, Manchester United'ı 1-0 mağlup etti. Liverpool ise deplasmanda zorlanmasına karşın, 90+5'te kazanmayı bildi. Kırmızılar, Aston Villa engelini 2-1'le geçti. City'nin evinde, geçen hafta Leicester'a 9-0 mağlup olan Southampton'ı zorlansa maçın sonlarında bulduğu golle 2-1 yendiği günde, Arsenal 1-0 önde götürdüğü maçta Wolverhampton'la 1-1 berabere kaldı.

Bournemouth, Joshua King'in golüyle Manchester United'ı devirdi.

İtalya'da haftanın önemli maçında Roma, Napoli'yi 2-1 mağlup etti. Roma'da Gençlerbirliği'nden transfer olan Mert Çetin maça ilk 11'de başladı ancak gördüğü iki sarı kartla oyun dışında kaldı. Cengiz Ünder ise 81. dakikada oyuna dahil oldu ve uzun bir süre sonra formasına kavuştu. Bu maçta Roma taraftarının Napoli oyuncusu Koulibaly'e ırkçı tezahürat yapması sonucu hakem Gianluca Rocchi oyunu bir süre durdurdu.

Roma'lı Nicolo Zaniolo Napoli'li Kalidou Koulibaly ile mücadele ederken...

İtalya'da Torino derbisinde ise gülen taraf rakibini 1-0 mağlup eden Juventus oldu. Inter de deplasmanda  Bologna'yı 90. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Lukaku ile 2-1'le geçti.

Fransa'da Dijon'un PSG'yi 2-1 mağlup ederek başlayan haftada günün önemli mücadelesinde Marsilya, Yusuf Yazıcı ve Zeki Köse'li Lille'i 2-1 mağlup etti. Lille'in golünde asist, Yusuf'tan geldi. (HABER MERKEZİ)