Küçük: Cumhurbaşkanım, aidat yatırılmazsa sizi kabul edemeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı toplantıda konuşan  Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, "Sayın Cumhurbaşkanım, Genel kurullara ve yüksek divan kurullarına katılmak için yıllık aidatı yatırmak gerekiyor. 2020 yılının yıllık aidatı 31 Mart'a kadar yatacak. Lütfen ajandanıza bunu not alın. Bundan sonra aidat yatırılmazsa sizi kabul edemeyeceğiz" dedi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu ekim ayı olağan toplantısı Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapıldı.

Toplantıya Fenerbahçe üyeliğinde 25'inci yılını tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Nihat Özdemir, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri katıldı.

'CUMHURBAŞKANIMIZ KULÜBÜMÜZ İÇİN ÇOK DAHA DEĞERLİ'

Toplantıda konuşan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, "Fenerbahçe ve Türk spor tarihinde ilk defa bir Cumhurbaşkanı kulüp üyeliğinde 25 yılı tamamladı ve yüksek divan kurulu üyeliği kazandı. 12 Cumhurbaşkanımız içerisinde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şimdi de Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte 6'sı Fenerbahçeli. Bu bizim için iftihardır. Cumhurbaşkanımız 82 milyon insanımız için değerli, ama biz kulübümüz için çok daha değerli" diye konuştu.

'LÜTFEN AJANDANIZA NOT ALIN'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kulüp aidatını yatırma uyarısı yapan Küçük, "Diğer kulüplerde de zannedersem öyledir aynıdır ama bizdeki bir kuralı hatırlatmak isterim Sayın Cumhurbaşkanım. Genel kurullara ve yüksek divan kurullarına katılmak için yıllık aidatı yatırmak gerekiyor. 2020 yılının yıllık aidatı 31 Mart'a kadar yatacak. Lütfen ajandanıza bunu not alın. Bundan sonra aidat yatırılmazsa sizi kabul edemeyeceğiz" dedi.

Divan kurulu üyeleri Küçük'ün alkışlarken bu sözlere Cumhurbaşkanı Erdoğan da gülümseyerek karşılık verdi. (HABER MERKEZİ)