Denizlispor toplantısında kavga

Denizlispor Başkanı Ali Çetin'in kulübün mali durumuyla ilgili açıklama yaptığı basın toplantısı sırasında salona girmek isteyen eski başkan Süleyman Urkay ve yanındakilerle arbede yaşandı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'de 8 hafta sonunda 8 puanla 14'üncü sırada yer alan Denizlispor'un mali durumuna ilişkin basın toplantısı düzenlendi. Kulüp Başkanı Ali Çetin, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenlediği ve yerel bir televizyon kanalında canlı yayınlanan basın toplantısında, kulübün önceki dönemden gelen borçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bu sırada tesislere gelen ve toplantının düzenlendiği salona girmek isteyen eski Başkan Süleyman Urkay ve yanındaki kişilere, kulübün güvenlik görevlileri izin vermedi. İki grup arasında başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, Süleyman Urkay ve yanındaki iki kişiyi, tesisten uzaklaştırarak karakola götürdü.

ÇETİN: BELİNDE SİLAH VARMIŞ

Başkan Çetin yaptığı açıklamada, çok üzücü bir durum yaşadıklarını, konuyu kamuoyunun takdirine bıraktıklarını ifade etti.

Çetin, "Bir kişinin belinde silah varmış. Gerçekten ayıp, yazıklar olsun. Yapacak bir şey yok. Canı sağolsun. O da burada emek vermiş yıllarca. Ama gerçekten üzücü bir durum. Hiç yakışmadı kendisine. Olayı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Ama bizi hiç kimse yıldıramayacak. Sonuna kadar bu şehre mahcup olmamak için tüm mücadelemizi vereceğiz" dedi.

(DENİZLİ-AA)