'Çamaşır makinesi' dediler vefalı çıktı

Trabzonspor'dan dönemin başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ırkçı açıklamaları nedeniyle ayrılan eski futbolcu Kevin Campbell, bordo-mavili kulübü ziyaret etti. Campbell eski takım arkadaşı Ünal Karaman'la sohbet etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski İngiliz futbolcu Kevin Campbell, bir dönem formasını giydiği Trabzonspor'u ziyaret etti. Campbell ziyaretini, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Krasnodar'la karşılaşacak olan Trabzonspor'a destek amacıyla yaptı.

1998-1999 sezonunda bordo-mavili ekipte oynayan Campbell, o dönem takım arkadaşı, bugün ise teknik direktör olan Ünal Karaman'la sohbet etti. Sohbetin ardından Karaman, Campbell'a 10 numaralı forma hediye etti ve hatıra fotoğrafı çektirildi.

YILMAZ 'ÇAMAŞIR MAKİNESİ' DEMİŞTİ

Trabzonspor'da 1998-99 sezonunda forma giyen Campbell, 16 maça çıkmış ve 5 gol 5 asistlik bir performans sergilemişti. Ancak İngiliz futbolcu hafızalara dönemin Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın açıklamaları ile yer etti. Yılmaz bir maçın ardından verdiği demeçte Campbell'a "yamyam" diyerek, "Gol makinası diye sattılar çamaşır makinası çıktı" şeklinde bir açıklama yapmıştı. Futbolcu bu açıklamaların ardından takımdan ayrılarak Everton'a gitmişti.

Karaman, Campbell'a forma hediye etti