İsmail Ünal başkan adaylığından çekildi

Beşiktaş Kulübü Başkanlığına aday olan İsmail Ünal, adaylıktan çekildiğini açıkladı. Ünal, "Güçlerimizi birleştirelim ve içinde bulunduğumuz krizi fırsata çevirelim" dedi. Ünal'ın kararıyla aday sayısı 3'e düştü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş Kulübü'nün olağanüstü genel kurulunda başkan adayı olan İsmail Ünal, adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Yaptığı yazılı açıklamada bütün kulüplerin ekonomik açıdan zorlu bir dönemden yaşadığını belirten İsmail Ünal, "Niyetimiz kişisel beklentilerimiz dışında Beşiktaş'ı sahipsiz bırakmamak; şartlar ne olursa olsun bu yükü omuzlamak ve değerlerimize sahip çıkmaktır. Bunun için için defalarca güçlerimizi birleştirme arzumuzu dile getirdik. Ama geldiğimiz noktada beklentilerimizin gerçekleşmeyeceğini görüyorum" ifadelerini kullandı.

"Çok adaylı kongreden çıkacak bir yönetimin Beşiktaş'ın kronikleşmiş sorunlarını çözebileceğini düşünmüyorum" diyen Ünal, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Beşiktaş'ın gerçek sahibi milyonlarca taraftarı ve onların genel kuruldaki temsilcileri olan kongre üyelerine sesleniyorum: Birlik ve beraberliği talep edin. Güçlerimizi birleştirelim ve içinde bulunduğumuz krizi fırsata çevirelim. Bu amaca destek vermek için adaylıktan çekiliyorum."

İsmail Ünal'ın çekilmesi kararının ardından aday sayısı 3'e düştü. Serdal Adalı, Hürser Tekinoktay ve Ahmet Nur Çebi başkanlık için yarışacak. Olağanüstü seçimli genel kurul, 20 Ekim Pazar günü yapılacak. (HABER MERKEZİ)