Schalke 04, Ozan Kabak'la 'asker selamı'nı görüşecek

Schalke 04 kulübü, milli futbolcu Ozan Kabak'la "asker selamı" hakkında bir görüşme yapacak. Kulüp yetkilileri Suriye'de yaşananlardan kendilerini uzak tutmak istediklerini belirterek Kabak'la konuyu rafa kaldırmak üzere konuşacaklarını söylediler.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Alman Kicker Dergisi'nin internet sitesinde yer alan bir habere göre, Schalke 04 kulübü 19 yaşındaki milli futbolcu Ozan Kabak'la "asker selamı" konusunda görüşecek.

Türkiye A Milli Futbol Takımının Arnavutluk ve Fransa ile yaptığı maçlarda gol sevinçlerini "asker selamı" vererek kutlamasına Ozan Kabak da katılmıştı.

Milli futbolcu hakkında açıklama yapan bir kulüp yetkilisi, "Ozan Kabak'la bu konuyu içtenlikle konuşacağız ve ardından bunu rafa kaldıracağız" dedikten sonra, "Şunu açıkça belirtmeliyiz ki kulüp olarak Suriye'de yaşananlar hakkında yapılan sembolik hareketlerden kendimizi uzak tutuyoruz" ifadelerini kullandı.

Schalke 04'te oynayan genç futbolcu, forma giyme şansı bulamadığı iki maçta da "asker selamı" vermiş ve bu fotoğraflara yansımıştı. (HABER MERKEZİ)