Olcan Adın futbolu bıraktı

Olcan Adın 34 yaşında futbolu bıraktı. Trabzon ve Galatasaray formaları da giymişti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Futbolcu Olcan Adın, profesyonel futbol kariyerini noktaladığını duyurdu.

34 yaşındaki Adın, sosyal medyadan duyurduğu emeklilik açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Yaklaşık 21 yıldır sürdürdüğüm futbolculuk kariyerimi, edindiğim bilgi ve tecrübeyi ileri taşımak üzere bugün itibariyle noktalıyorum. Hayatımın en büyük parçasını geride bırakmak hüzünlendirse de tüm yaşadıklarım ve sizleri tanıma şansı bulduğum için kalbim şükranla dolu.

Hayatımın ilk yarısına veda ederken, her zaman yanımda olan aileme ve dostlarıma, bana güvenen tüm teknik direktörlerime, destekleriyle güç veren taraftarlara, ailem saydığım takım arkadaşlarıma ve bir şekilde hayatıma dokunan herkesi ayrı ayrı teşekkür ederim.

Kariyerim boyunca yaşadığım her şey için çok mutluyum. Umarım ben de sizlerde güzel anlar bırakabilmişimdir. En içten sevgilerimle."

366 MAÇ, 73 GOL

En son Antalyaspor forması giyen tecrübeli futbolcu, kariyerinde Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Gaziantepspor, Akhisarspor formaları da giydi. A Milli Takım formasıyla 10 maça çıkan ve bir golü bulunan Adın, kulüp kariyerinde 366 maça çıktı ve 73 gol 64 asistlik bir performans sergiledi. Adın'ın kariyerinde 3 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası ve bir adet de Türkiye Süper Kupası bulunuyor. (HABER MERKEZİ)