Güneş: Beraberlik ikimizin işine gelir

Fransa maçı öncesi basın toplantısında konuşan A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Kazanır ya da kaybederiz. Beraberlik de bizim için iyi bir sonuç. Bu şekilde dostluk da bozulmamış olur. Bu ikimizin de işine gelir" dedi. Güneş, Avrupa'dan maça gelecek Türk taraftarlara, "Hiçbir olumsuzluk istemiyorum" mesajı verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Avrupa Şampiyonası elemelerinde Türkiye, Fransa'nın konuğu olacak. Karşılaşmanın oynanacağı Stade de France'ta basın toplantısı düzenleyen Türkiye A Milli Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, üst düzey futbol oynamak için sahada olacaklarını söylerken, beraberliğin iyi bir sonuç olacağını söyledi.

Fransa'nın son dünya şampiyonu olduğunu hatırlatan Şenol Güneş, "Yarınki maçta güzel futbol oynayıp kendi gücümüzü göstermek ve iyi sonuç almak istiyoruz. Bütün oyuncularımdan en iyi performanslarını göstermelerini bekliyorum. Biz daha gerideyiz, bunu kabul ediyoruz ama en üst düzey futbolu oynamak için sahada olacağız. Kazanır ya da kaybederiz. Beraberlik de bizim için iyi bir sonuç. Bu şekilde dostluk da bozulmamış olur. Bu ikimizin de işine gelir" ifadelerini kullandı.

TÜRK TARAFTARA ÇAĞRI: RAKİP ÜSTÜN OLURSA ALKIŞLAYIN

Avrupa'da yaşayan Türk taraftarlara seslenen Güneş, "Müsabakaya gelenlerin sadece izlemeye ve keyif almaya gelmelerini istiyorum. Rakip üstün olursa onları da alkışlasınlar. Futbolun dostluk, barış, kardeşlik olduğunu hatırlatsınlar. Hiçbir olumsuzluk olsun istemiyorum. Fransız ve Türk taraftarların dostane bir şekilde maçı izlemelerini bekliyorum" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)