İspanya liginde son durum

Google Haberlere Abone ol

Real Madrid ve Barcelona gibi dünyanın en önemli takımlarını bünyesinde barındıran La Liga, 8 haftayı geride bıraktı. İlk haftalarda başarısız performansla orta sıralarda yer alan bu önemli takımlar, son haftayla beraber ilk sıralardaki yerlerini aldılar. Şu an Real Madrid liderliği üstlenmişken, Barcelona hemen arkasında yer alıyor. Her sene olduğu gibi Atletico Madrid de ilk 3’te yer alan önemli takımlar içerisinde bulunmaktadır. Tabii Granada ve Real Sociedad gibi sürpriz takımlar İspanya ligi ilk 5 arasında kendine yer bulmuş durumdalar.

İspanya Ligi Son Hafta Maçları

Ligde yavaş yavaş kendine gelen Real Madrid ve Barcelona, farklı galibiyetler almaya başladılar. Özellikle son hafta Barcelona-Sevilla’yı 4-0 yenerken, Real Madrid ise kalan adayı 4-2 yenerek başarılı bir performans çizdi. Atletico Madrid ise Valladolid takımıyla deplasmanda berabere kalarak sıralamada geriye düştü. Ancak kadrosuna önemli oyuncular katan Atletico Madrid, Real Madrid ve Barcelona ile beraber sezon sonuna kadar şampiyonluk mücadelesine devam edecektir.

Detaylı Futbol Canlı Sonuçları

İspanya liginde oynanan tüm detaylı futbol canlı sonuçları için güvenli şekilde bu kaliteli siteyi kullanabilirsiniz. Sadece La Liga değil ayrıca Avrupa futbolunun en önemli liglerinden tüm sonuçlara eş zamanlı şekilde ulaşmanız mümkün. Bitmiş maç sonuçları ile beraber canlı skorları detaylı şekilde alırken, ayrıca takımlar hakkında en güncel bilgilere ulaşabilirsiniz. Böylece spor severler ile beraber bahis severler diledikleri zaman, masaüstü versiyon ya da mobil destekli şekilde siteyi değerlendirebilir.

Kesintisiz Tüm Sonuçlara Ulaşım

Teknolojinin getirdiği olanaklar ve internet sayesinde artık kesintisiz, günün 24 saati boyunca tüm sonuçlara ulaşmak mümkün. Avrupa futbolu ile beraber dünyanın farklı kıtalarından pek çok lig hakkında tüm sonuçlara ne zaman isterseniz bu site üzerinden erişebilirsiniz. Tabii sadece futbol değil dünya çapından pek çok değişik spor dalı konusunda, anbean sonuçlar ekrana yansımaktadır.

Bu bir ilandır.