Abdürrahim Albayrak ikna etti Falcao Etnospor'da ok attı

Galatasaray'ın golcüsü Falcao Etnospor'a katılarak ok attı. İzdihamdan dolayı zor anlar yaşayan futbolcular kalabalığı görünce alana girmek istemedi fakat Abdürrahim Albayrak tarafından ikna edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray'ın Kolombiyalı futbolcusu Falcao, 4. Etnospor Kültür Festivali'ne katılarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'la beraber ok attı.

Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen festivalin ilk gün etkinliklerine, Galatasaraylı Falcao'nun yanı sıra Fernando Muslera, Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ile Vedat Muric de katıldı.

Falcao ve Muslera ile kulübün ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak da okçuluk alanına ulaştı. Araçlarından inen Muslera ve Falcao da yoğun ilginin izdihama dönüşmesiyle geri dönmek istedi. Abdurrahim Albayrak'ın ikna etmesiyle iki oyuncu güçlükle de olsa okçuluk alanına girebildi. İki takımın oyuncuları, okçuluk alanında bir araya geldi. Futbolcular izdihamdan dolayı kısa süre alanda kaldı ve Bilal Erdoğan ile beraber ok attıktan sonra ayrıldı.

GOLF ARABASINA BİNMEK ZORUNDA KALDILAR

Oyuncuların alandan ayrılması sırasında yaşanan izdiham nedeniyle futbolcular golf arabasına bindirilmek zorunda kaldı. Bu sırada yoğun ilgiden dolayı araç bir süre hareket etmekte zorlandı. Festivale Medipol Başakşehirli oyuncular Arda Turan ile Gökhan İnler'le birlikte Eski futbolculardan Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin, Rüştü Reçber, Tolunay Kafkas, Hami Mandıralı, Mehmet Aurelio, Mustafa Doğan, Ogün Temizkanoğlu, Ayhan Akman ve Nihat Kahveci de katıldı. (İSTANBUL/AA)