Galatasaray 89'da yedi, maç 1-1 bitti

Süper Lig'in 5. hafta mücadelesinde Yeni Malatyaspor'un Galatasaray'ı konuk ettiği karşılaşma 1-1'lik eşitlikle bitti. Galatasaray, 23'te Seri ile öne geçmesine rağmen Malatyaspor 89'da Guilherme ile bulduğu gol sonucunda beraberliği yakaladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 5. hafta mücadelesinde Yeni Malatyaspor, sahasında konuk ettiği Galatasaray'la 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada Galatasaray 23. dakikada Seri'nin golüyle öne geçmesine rağmen Malatyaspor, 89'da Guilherme ile beraberliği yakaladı ve karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Fenerbahçe derbisi öncesinde moral kaybeden Galatasaray, puanını 8 yaptı. Yeni Malatyaspor ise puanını 7'ye yükseltti. Süper Lig'de gelecek hafta Galatasaray, sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Yeni Malatyaspor ise Antalyaspor deplasmanına gidecek.

TERİM, FALCAO'YU OYNATMADI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao'yu yedek soyundurdu. Terim, bir diğer yeni transfer Florin Andone'yi ilk 11'e koydu. Malatya'ya götürülmeyen Feghouli'nin yerine Adem Büyük'ü sahaya süren Fatih Terim, Mariano'nun yerine ise Şener Özbayraklı ile maça başladı. Öte yandan orta sahada Lemina'nın yerine Ömer Bayram görev aldı.

Maçın 11'leri

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Robin, Mustafa, Sakıb, Acquah, Chaleli, Donald, Buğra, Guilherme, Jahovic

Galatasaray: Muslera, Şener, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Seri, Ömer Bayram, Adem, Babel, Andone.

LİDER ALANYA BU KEZ 1 PUANLA YETİNDİ

Süper Lig'de 5. haftanın açılış maçında Göztepe ile Konyaspor karşılaştı. Karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan Göztepe, ilk golünü bulduğu ligde ilk galibiyetine 5. haftada ulaştı. Fenerbahçe, 1-0 geriye düştüğü maçta Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etmeyi başardı ve 10 puanla 2. sıraya yerleşti. Trabzonspor Sivas deplasmanına gidecekken, haftanın kapanış maçında Beşiktaş, Başakşehir'i konuk edecek. Lider Alanyaspor ise deplasmanda Gençlerbirliği'ne takıldı ve sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. (HABER MERKEZİ)