Arda Turan'a hapis cezası: Hüküm ertelendi

Futbolcu Arda Turan, kasten yaralama ve ruhsatsız silah suçlarından 2 yıl 8 ay hapis cezası aldı. Turan cinsel taciz suçlamasından beraat ederken, şarkıcı Berkay hakkında da beraat kararı verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Futbolcu Arda Turan, kasten yaralama ve ruhsatsız silah suçlarından 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası aldı. Turan cinsel taciz suçlamasından beraat ederken, şarkıcı Berkay hakkında da beraat kararı verildi.

Duruşmada hükmün açıklanması geri bırakıldı.

Berkay, kararın ardından yaptığı ilk açıklamada, "Verilen ceza benim için yeterli değil. Bir üst mahkemeye gideceğim. Eğer hükmün açıklanmasını geriye bırakacaksanız o zaman herkes ruhsatsız silah taşıyabilecek. Okulda, hastanede, her yerde ateş edebilecek, tehdit edebilecek, cinsel tacizde bulunabilecek, hastane basabilecek, arkadan saldırıp insanların burnunu kırabilecek" dedi.

ARDA TURAN'DAN AÇIKLAMA

Arda Turan, aldığı cezanın ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Turan "Bu olayın manşeti; üstüme atılan bu iftiralardan dolayı yaptığım hatalardan aldığım cezalar değil, taciz suçlamasından beraat ettiğimdir" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

.