Abdülkadir Ömür ve Yusuf Sarı ameliyat olacak

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Güven: Ömür ve Sarı’nın ameliyatı hafta içinde yapılacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonsporlu futbolcular Abdülkadir Ömür ve Yusuf Sarı'nın sakatlıkları nedeniyle ameliyat edilecek. Ameliyatların önümüzdeki hafta içi yapılması planlanıyor.

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven, Abdülkadir Ömür ve Yusuf Sarı'nın sağlık durumlarıyla ilgili olarak açıklamaları kulübün internet sitesinde yayınlandı.

Güven, Abdülkadir Ömür’ün UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan AEK maçında, Yusuf Sarı’nın ise ligdeki Fenerbahçe maçı sonrası Ümit Milli Takım kampında ağrılarının artması sonucu kadrodan çıkartıldığını hatırlattı.

Güven, “AEK Atina maçında sol dizine aldığı darbe sonucu sakatlanan Abdülkadir Ömür’ün, diz ekleminde ödem tespit edilmiş ve tedavisine başlanmıştı. Abdülkadir Ömür’ün tedavi sürecinde yapılan tetkikler ve çekilen MR sonrasında sol diz menisküsünde yırtığa rastlanmıştır" dedi.

Yusuf Sarı'nın da sol diz menisküsünde yırtık olduğunu aktaran Güven, "Ayrıca Ümit Milli Takımımızın kampından dizindeki ağrıların artması sonrası ayrılmak zorunda kalan Yusuf Sarı’nın da yapılan incelemeler ve çekilen MR neticesinde sol diz menisküsünde yırtığa rastlanmıştır. Abdülkadir Ömür ve Yusuf Sarı’nın cerrahi operasyonu önümüzdeki hafta içinde planlanmaktadır” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)