Denizlispor gol yemeden yoluna devam ediyor

Süper Lig'in üçüncü haftasında İzmir'de karşı karşıya gelen Göztepe - Yukatel Denizlispor maçından gol sesi çıkmadı. Göztepe bir penaltı atışından yararlanamadı, Denizlispor ise maçı 10 kişi tamamladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 3. haftasında Göztepe ile Yukatel Denizlispor 0-0 berabere kaldı.

25. dakikada orta alandan Göztepe ceza sahasına doğru gelen topa ceza sahası çizgisi önündeki Göztepeli Titi ve kaleci Beto hamle yaptı. Bu sırada iki oyuncunun arasına giren Rodallega topu sürerek meşin yuvarlağı filelere gönderdi. VAR'dan gelen uyarı üzerine pozisyonu izleyen Suat Arslanboğ, Rodallega'nın kaleci Beto'ya olan müdahalesi nedeniyle golü geçerli saymadı.

Müsabakanın ilk 45 dakikalık bölümü golsüz eşitlikle sona erdi.

70. dakikada Soner Aydoğdu'nun attığı şut sırasında Tiago Lopes ile Halil Akbunar arasında yaşanan mücadelenin ardından VAR'dan gelen uyarı üzerine pozisyonu izleyen hakem Suat Arslanboğa penaltı kararı verdi. Hakem, Tiago Lopes'i ikinci sarı kartının ardından kırmızı kartla cezalandırdı. 75. dakikada atışı kullanan Soner Aydoğdu'nun vuruşunu kaleci Stackhowiak kurtardı. Araya giren savunma oyuncuları topu kornere uzaklaştırdı.

Bu sezon Galatasaray maçında Selçuk İnan, Antalyaspor karşılamasında Aatıf Chahechouhe'nun penaltı vuruşlarında gole izin vermeyen Adam Stackhowiak, bu maça birlikte üçüncü penaltı kurtarışını yapmış oldu.

Karşılaşma golsüz eşitlikle tamamlandı.

Ligde ilk 2 haftada Galatasaray ve Antalyaspor'u mağlup ettikten sonra Göztepe ile berabere kalan Yukatel Denizlispor, 3. haftayı 7 puanla bitirdi. Yeşil-siyahlı ekip ligde kalesinde gol görmeyen tek takım olma unvanını sürdürdü.

Bu sezon ilk puanını Yukatel Denizlispor'dan alan Göztepe ise ligde gol atamayan tek ekip konumunda bulunuyor. (AA)