Roma Başkan Yardımcısı: Kolarov'un İstanbul'a gideceğini düşünmüyorum

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği öne sürülen Kolarov'la ilgili Roma Başkan Yardımcısı Baldissoni, "Kişisel olarak Kolarov'un İstanbul'a gideceğini düşünmüyorum" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Serie A (İtalya 1'inci Futbol Ligi) takımlarından Roma'nın başkan yardımcısı Mauro Baldissoni, Aleksandar Kolarov için Fenerbahçe'den resmi teklif alıp almadıklarına konusunda yorum yapamayacağını söyledi. Baldissoni, "Kişisel olarak Kolarov'un İstanbul'a gideceğini düşünmüyorum" dedi.

Anadolu Ajansı'ndan Bayram Altuğ'un haberine göre, Roma Başkan Yardımcısı Mauro Baldissoni UEFA Avrupa Ligi kurasını değerlendirdi.

Medipol Başakşehir, Borussia Mönchengladbach ve Wolfsberger ile yer aldıkları J Grubu'nda favorisi olduklarını söyleyen Baldissoni, "Fakat grupta eğer en iyi takımsanız bunu çıkıp oynayıp gösterecekseniz" diye konuştu.

Başakşehir'in genç bir takım olduğunu belirten Baldissoni, "Cengiz Ünder eski takımıyla karşılaşma fırsatı bulacak. Bence eski takımına karşı oynamaktan o da mutlu olacak" dedi. Başakşehir ile daha önce Avrupa'da karşılaşmadıklarını hatırlatan Baldissoni, maçları merakla beklediklerini dile getirdi.

Aleksandar Kolarov için Fenerbahçe'den resmi transfer teklifi alıp almadıklarına ilişkin ise yorum yapamayacağını söyleyen Baldissoni, "Kişisel olarak Kolarov'un İstanbul'a gideceğini düşünmüyorum. Ama transferin bitmesine sadece 3 gün kaldı. Bunun durumunu yakında öğreneceksiniz" ifadelerini kullandı.