Barcelona'yı yakacak Griezmann e-maili!

Atletico Madrid'in Barcelona'dan Griezmann için ekstra 80 milyon euro daha talep ettiği süreçte yeni bir gelişme yaşandı. Mundo gazetesi, anlaşmanın Mart 2019'da yapıldığına ilişkin bir mail olduğunu öne sürdü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Barcelona ve Atletico Madrid arasında devam eden Antoine Griezmann krizi devam ediyor. İspanya'da yayınlanan Mundo gazetesi, Griezmann'ın avukatından Griezmann'ın kız kardeşi ve babasına Mart 2019'da Barcelona'dan gönderildiği iddia edilen teklif metnini yolladığını öne sürdü.

Barcelona 12 Temmuz 2019'da Atletico Madrid'den Griezmann'ı 120 milyon euro bedelle transfer ettiğini duyurdu. Madrid cephesi, Barcelona'nın oyuncuyla temmuz ayından önce anlaştığını iddia etmiş, dolayısıyla temmuz öncesindeki sözleşmeye göre para ödemesini istemişti. Madrid temsilcisi Barcelona'nın bu transfer için 120 değil, 200 milyon euro ödemesini talep etmişti. Barcelona ise oyuncuyla önceden görüşülüp anlaşıldığını iddiaları reddetmişti. Griezmann'ın sözleşmesine göre, oyuncu 1 Temmuz 2019'dan önce başka takıma giderse 200 milyon euro, 1 Temmuz 2019'dan sonra başka takıma giderse 120 milyon euro bedel ödenmesi gerekiyordu.

Mundo gazetesi, Griezmann'ın avukatı Evan Karian'ın Mart ayında Griezmann'ın kız kardeşi ve babasına  Barcelona teklifini ilettiği öne sürdü. Gazeteye göre, mail'in bir kopyasına Atletico Madrid Başkanı Miguel Angel Gil Marin de sahip durumda. Habere göre bu mail, dava sürecinde Atletico lehine önemli bir delil teşkil ediyor. (HABER MERKEZİ)