Süper Lig maçları 3 yıl daha beIN Sports'da

TFF Başkanı Nİhat Özdemir liglerin ertelenmesi iddiası üzerine açıklama yaptı. Özdemir, "Liglerin geç başlaması söz konusu değil, yolumuza beIN Spors ile devam edeceğimize inanıyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Kulüpler Birliği toplantısı sonrası Fikret Orman ile birlikte açıklama yaptı. Nihat Özdemir açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"beIN Sports ile son görüşmeleri yapıp, en kısa zamanda nasıl sonuçlandığını açıklayacağız. Liglerin geç başlaması söz konusu değil, yolumuza beIN Sports ile devam edeceğimize inanıyoruz. 14 toplantı yaptık, bazıları kulüplerle, bazıları beIN yetkilileriyle yapıldı. Toplantıda elde ettiğimiz neticeleri Kulüpler Birliği'yle paylaştık, yolumuza devam ediyoruz. En kısa zamanda kulüplere ödeme yapılmasını sağlayacağız."

Yapılan görüşmede tarafların üç yıl daha Süper Lig yayınlarının beIN Sports ekranlarında yayınlanması konusunda uzlaştığı, yayıncı kuruluşun bu süre için 410 milyon dolar ödeme yapacağı, maksimum dolar kurunun da 5.80 TL olarak belirlendiği belirtiliyor. (HABER MERKEZİ)