Fenerbahçe, Max Kruse ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Fenerbahçe, ön sözleşme imzaladığı Max Kruse ile anlaştı. Alman futbolcu 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe, Werder Bremen'le sözleşmesi sona eren Alman futbolcu Max Kruse ile anlaşma sağladı. 3 yıllık sözleşmeye imza atan Kruse, Topuk Yaylası’nda devam eden hazırlık kampına katıldı.

İmza töreninin ardından Fenerbahçe TV'ye konuşan Max Kruse, verdiği en doğru kararın Fenerbahçe’ye gelmek olduğunu söyledi. İlk izlenimlerini paylaşan Kruse, "Kendimi harika hissediyorum. İlk izlenimimin çok olumlu olduğunu söyleyebilirim. Stadı ilk defa gezdim ve burada olmak, bu harika atmosferi hissedebilmek inanılmazdı. Çok heyecanlı olduğumu söyleyebilirim" dedi.

Fenerbahçe'de "10" numaralı formayı giyecek olmasının kendisini gururlandırdığını dile getiren Kruse, "Birçok efsanenin Fenerbahçe’de 10 numarayı taşıdığını biliyorum ve bunu taşımak bana da nasip oldu. Hem benim için hem de kulüp için 10 numara çok çok önemli. Umarım ki bu kulübün çok önemli parçası olurum ve büyük başarılara imza atarım” diye konuştu.

Fenerbahçe’ye transfer haberinin yakın çevresi tarafından çok olumlu karşılandığını belirten Kruse, “Fenerbahçe’ye geleceğimi söylediğimde tepkiler çok olumluydu. Ayrıca arkadaşlarım gurur duydu. Onlar kalbimin sesini dinlememi istediler. Fenerbahçe gerçekten beni çok istedi ve buranın ne kadar ünlü ve Avrupa çapında bilinen, aynı zamanda Türkiye’deki en büyük kulüp olduğunu söylediler. Gerçekten buraya geldiğim için mutluyum, doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)