Trabzonspor çifte transferi açıkladı

Trabzonspor, Altınordu'nun genç futbolcuları Atakan Gündüz ve Salih Kavrazlı'yı kadrosuna kattı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor Altınordu'nun genç oyuncuları Atakan Gündüz ve Salih Kavrazlı'yı transfer etti. İki futbolcuyla da üçer yıllık sözleşme imzalayan kulüp, oyuncuların alacağı ücretleri KAP'a yaptığı bildirimle kamuoyuyla paylaştı.

Anlaşmaya göre iki futbolcu da 2019-20 futbol sezonu için 120 bin TL garanti ücret, 2020-21 futbol sezonu için 110 bin TL garanti ücret, 2021-22 futbol sezonu için 110 bin TL garanti ücret alacak. Futbol Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen imza töreninde konuşan 18 yaşındaki savunma oyuncusu Atakan Gündüz mutlu olduğunu belirtirken, “Trabzonspor’da olduğum için gurur duyuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

2002 doğumlu hücum oyuncusu Salih Kavrazlı ise kulübe uzun yıllar hizmet etmek istediğini vurgularken, “Trabzonspor’a transfer olarak büyük bir iş başardığımı düşünüyorum. Umarım bana güvenenleri mahcup etmem” şeklinde konuştu.

Trabzonspor bu transfer döneminde Marsilya'da forma giyen Yusuf Sarı ve Eskişehirspor'da forma giyen Fıratcan Üzüm ile de sözleşme imzalamıştı. (HABER MERKEZİ)