Aziz Yıldırım: FBTV'de doğum günümü bile kutlamadılar

Aziz Yıldırım, Silivri'de görülen şike duruşmaları arasında açıklamalarda bulundu. Yıldırım, bir daha Fenerbahçe'de görev almayacağını belirterek, "FBTV'de benim doğum günümü bile kutlamadılar. Bu kanalı ben kurdum, ben yaptım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "futbolda şike" soruşturmasının görüldüğü İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi karşısındaki binada yapılan duruşmaya verilen aranın ardından açıklamalarda bulundu. 'Bir daha Fenerbahçe'de görev almayacağı'nı söyleyen Yıldırım, "3 Temmuz'da başlayan FETÖ operasyonuyla beraber yapılan davaların bir neticesidir çünkü biz davacıyız. Buraya geldiğimde gördüğüm manzara iyi değildi. Uzun zamandır gelmemiştim ortalık boştu. Çok fazla yalan dinledik. 'Her şeyi FETÖ mü yaptı' gibisinden bir şeyler söylüyorlar. Ben 14 Şubat 2012'de 'Memleket elden gidiyor' demiştim" ifadelerini kullandı.

Yıldırım, Fenerbahçe TV'de doğum gününün kutlanmadığını belirterek, "Ne Aziz Yıldırım, ne Ali Koç tarafında olun. Hepimizin ortak paydası Fenerbahçe. Burada FBTV'yi gördüm, mutlu oldum. Benim doğum günümü bile kutlamadılar. Bu kanalı ben kurdum, ben yaptım. Üst kimliklerimiz Fenerbahçe, bizim alt kimliklerle işimiz yoktur. Öyle olursa parçalanırız" dedi. Birliğin bozulması durumunda Fenerbahçe'yi daha kötü günlerin beklediğini dile getiren Yıldırım açıklamalarını, "Fenerbahçe'nin seneye daha iyi olması için destek vermeliyiz. Fenerbahçe biterse bizim her şeyimiz biter. Fenerbahçe için başkanlığı bir daha yapmayacağım herkes bilsin. Bir daha Fenerbahçe'de görev almayacağım bunu herkes bilsin. 20 yıl hayatımı verdiğim bir yer için küsmem darılmam veya ondan vazgeçmem gibi bir durum olamaz. Yönetimde kim olursa olsun Fenerbahçe için hepimiz destek olacağız" diyerek sonlandırdı. (İSTANBUL/AA)