Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Şen istifa etti

Metin Şen, Fenerbahçe Yönetim Kurulu'ndaki görevinden istifa etti. Şen, "Benim yönetim anlayışım, ekip çalışması neticesinde kararların tartışılarak alınması ve uygulanmasıdır. Görev süremde bu anlayışı göremedim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Şen, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Twitter hesabından yazılı açıklama yapan Metin Şen, kararların ekip çalışmasıyla alınmasını gerektiğini savunduğunu belirtti. Şen, "Görev süremde bu anlayışı göremediğim gibi, gelecek dönemlerde de, bu anlayışın devam edeceğine, yapılanma ve reformları hayata geçirmede şahsım adına bir yönetim kurulu üyesi olarak daha fazla katkıda bulunamayacağıma inanıyorum" ifadelerini kullandı.

'BAŞARISIZLIKTA KATKISI OLANLARIN ÖZ ELEŞTİRİ YAPMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜM'

"Daha evvelki dönemlerde de dile getirdiğim üzere, ortada bir başarısızlık varsa, bu başarısızlıkta katkısı olanların bir öz eleştiri yapması gerektiğini savundum" diyen Şen, şöyle devam etti:

"Her ne kadar karar mekanizmalarında gerektiği gibi yer almasam da bir yönetim kurulu üyesi olarak, alınan kararlarda herkes kadar benim de payımın olduğunu düşünüyorum. Tüm bunların ışığında, üzülerek Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim kurulundaki görevimden ayrılmamın doğru olacağını düşünüyor ve bu asil görevden 24 Mayıs 2019 tarihi itibari ile istifa ettiğimi açıklamak istiyorum."

Şen, açıklamasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a, yönetim kurulu üyelerine, genel kurul üyelerine ve taraftarlara teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)