Beşiktaş'tan Şenol Güneş'e teşekkür mesajı

Beşiktaş, sözleşmesi sona eren Şenol Güneş için veda mesajı yayınladı: Beşiktaşımıza vermiş olduğu değerli hizmetler nedeniyle teşekkür ederiz.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş, 4 sezon boyunca futbol takımını çalıştıran ve sözleşmesi sona eren teknik direktör Şenol Güneş için teşekkür mesajı yayınladı.

Beşiktaş'ın internet sitesinden yayınlanan mesajda, şu ifadelere yer verildi:

"12 Haziran 2015 tarihinden beri Beşiktaşımızın Teknik Direktörlük görevini yürüten, Futbol Takımımızın Spor Toto Süper Lig’de iki şampiyonluk kazanmasında ve UEFA Şampiyonlar Ligi grubundan namağlup lider çıkarak tarihi bir başarıya imza atmasında büyük bir payı olan Şenol Güneş, bundan sonra Ay-Yıldızlı millilerimizin başarısı için çalışmalarını sürdürecektir. Şenol Güneş’e Beşiktaşımıza vermiş olduğu değerli hizmetler nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dileriz."

TARAFTARLAR ALKIŞLARLA UĞURLADI

Kasımpaşa maçıyla Beşiktaş'ın başında son kez sahaya çıkan Şenol Güneş, siyah-beyazlı takım teknik direktörlüğünü galibiyetle tamamladı.

2015-2016 sezonunda takımın başına geçen ve 2 şampiyonluk yaşayan Güneş yönetiminde Beşiktaş, 199 resmi karşılaşmada 117 galibiyet, 46 beraberlik ve 36 yenilgi aldı. Söz konusu 199 karşılaşmada 404 gol atan Beşiktaş, kalesinde ise 283 gol gördü.

Siyah-beyazlı taraftarlar, maçın son dakikalarında Şenol Güneş lehine tezahüratta bulundu. Taraftarlar, maçın bitmesinin ardından tezahüratlarını tekrarladı ve Güneş'i alkışlarla uğurladı.

Siyah-beyazlılar, soyunma odasına giden takımlarını ısrarla tribüne çağırdı. Taraftarların ısrarlı bekleyişi sonrası oyuncular sahaya dönerek tribünleri selamladı. Oyuncuların ardından Şenol Güneş de sahaya döndü ve taraftarları selamladı. Futbolcular, teknik direktör Güneş'i havaya attı. Güneş, oyuncularla her tribünün önüne giderek taraftarlara sezonun son üçlüsünü de çektirdi. (DUVAR-AA)