Ankaragücü'nden Gençlerbirliği'ne hoş geldiniz ziyareti 

MKE Ankaragücü, Süper Lig'e yükselen Gençlerbirliği'ni ziyaret etti. Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, "Ankara derbisi Gençlerbirliği ve Ankaragücü arasında oynanır. Sevinçli ve mutluyuz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'de kalmayı garantileyen MKE Ankaragücü'nün başkanı Mehmet Yiğiner, lige yeniden yükselen Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav’a hoş geldiniz ziyaretinde bulundu.

Beştepe İlhan Cavcav Tesislerine gelen Ankaragücü heyetini, Gençlerbirliği yönetimi karşıladı. Görüşme öncesinde açıklama yapan Mehmet Yiğiner, Gençlerbirliği'nin Süper Lig'e yeniden yükseleceğine hep inandığını dile getirdi. Yiğiner, "Başkanımıza ve yöneticimize hayırlı olsun. Başarılar diliyorum. Ankara derbisi Gençlerbirliği ve Ankaragücü arasında oynanır. Güzel de oldu" dedi.

CAVCAV: DERBİLERDE GÜZEL MAÇLAR İZLETTİRECEĞİZ

"Kardeş iki kulübün el ele kola verip Türk futboluna ve Ankara futboluna hizmet edeceğini" söyleyen Yiğiner, "Hem bizim ligde kalmamız hem de Gençlerbirliği’nin lige gelmesi, iki türlü de sevinçli ve mutluyuz" diye konuştu.

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner'e "ince ve nazik" ziyaretinden dolayı teşekkür eden Murat Cavcav, "Ankaragücü ligi sıkıntısız tamamladı. Biz de Süper Lig'e çıktık. Ankaragücü takımı ile derbilerde güzel maçlar izlettireceğimizi düşünüyorum" ifadeler

Cavcav, Yiğiner’i, hediye ettiği kırmızı siyah renklerdeki tespihe ilişkin de Ankaragücü maçlarında çekeceğini belirterek "Tespihi Ankara derbisinde, Ankaragücü maçlarında çekeceğim uğur getireceğini düşünüyorum" dedi. (ANKARA/AA)