Albayrak: Çok ağladığım geceler oldu

Şampiyonluk ardından Abdurrahim Albayrak konuştu: Zorlu bir süreçten geçtik...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray Medipol Başakşehir'le dün oynadıkları maçı kazanarak şampiyon oldu. Galatasaray 2'nci Başkanı Abdurrahim Albayrak, maç sonrası yaptığı açıklamalarda, "Hiç uyumadığım geceler oldu, çok ağladığım geceler oldu, tek başıma ağladığım dakikalar oldu. Çok yüklendiler" dedi.

Şampiyonluğa ulaştıkları maçın ardından konuşan Albayrak, futbolculara, teknik heyete, taraftarlara ve Galatasaray yönetim kuruluna teşekkür etti. "Zorlu bir süreçten geçtik" diyen Albayrak, "Hiç uyumadığım geceler oldu, çok ağladığım geceler oldu, tek başıma ağladığım dakikalar oldu. Çok yüklendiler, 'Albayrak transfer nerede' dediler ama biz 'hep şampiyon olacağız' dedik, 'bize inanın' dedik, 'acele etmeyin' dedik, 'çok futbolcu ile görüştük' dedik. Bize bu günleri gösteren Allah'ıma sonsuz şükürler olsun" ifadelerini kullandı.

Albayrak, 6 kere şampiyon olduğunu dile getirerek, "Herkes ümidini bizden kesmişti. 8 puan fark olduğunda biz soyunma odasında bir konuşma yaptık ve soyunma odasında alkış, kıyamet koptu dediğim zaman; kendi içimizdeki arkadaşlar da bizi eleştirdiler. O gün o takımı, Başakşehir maçına hazırlamasak ve 1-1 berabere kalmasak, aradaki puan farkı daha da açılacaktı. Tecrübeyle konuşuyoruz, boşa konuşmuyoruz. 6 sefer yönetimde oldum, 6 kere şampiyon oldum. Demek ki tecrübelerimiz var, onun için konuşuyoruz. Artık bundan sonra sezonun sonunu bekler arkadaşlar. Ligler Mayıs ayında bitiyor ve Mayıslar Galatasaray'ın" dedi. (HABER MERKEZİ)