Galatasaray, Başakşehir'i 2-1 yenip şampiyon oldu

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonu belirleyecek Galatasaray -İstanbul Başakşehir maçının ilk yarısını konuk ekip 1-0 önde tamamladı. Başakşehir'in golünü 17. dakikada Bajic attı. Galatasaray 47'de Feghouli ve 64'te Onyekuru ile öne geçti. 78'ince dakikada saha kenarında gerilim yaşandı. Fatih Terim ve Hasan Şaş tribüne gönderildi. Sarı Kırmızılılar, maçı 2-1 galip bitirdi ve bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Spor Toto Süper Lig'de şampiyonu belirleyecek Galatasaray-İstanbul Başakşehir mücadelesinin ilk yarısı 1-0 konuk takımın üstünlüğüyle tamamlandı. Galatasaray ikinci yarıda iki gol bularak öne geçmeyi başardı.

Bitime bir hafta kala 66 puanla zirvede yer alan Galatasaray ile aynı puana sahip iki takım şampiyonluk mücadelesi veriyor. Eski takımı Galatasaray'a karşı ilk 11'de sahaya çıkon, Belözoğlu sakatlığı nüksedince 29. dakikada yerini Mossoro'ya bıraktı. Gol ise dakika 17'de Bajic'ten geldi. İkinci yarıda Galatasaray Feghouli (dk 47) ve Onyekuru (dk 64) ile öne geçmeyi başardı.

TERİM VE ŞAŞ TRİBÜNE GÖNDERİLDİ

Maç 78. Dakikada saha kenarında yaşanan gerilim nedeniyle durdu. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve yardımcısı Hasan Şaş ile Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın yardımcısı Orhan Ak tribüne gönderildikten sonra oyun yeniden başladı.

Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetiyor. Takımların ilk 11'leri ise şöyleydi:

Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Feghouli, Donk, Fernando, Belhanda, Onyekuru, Diagne.

İstanbul Başakşehir: Mert, Caiçara, Mahmut, Kudriashov, Clichy, Emre, İrfan Can, Gökhan İnler, Visca, Elia, Bajic (HABER MERKEZİ)