Avrupa Ragbi Lig Konferansı yapıldı

İstanbul'da Avrupa Ragbi Lig Konferansı: Türkiye-İtalya kadın takımları oynayacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Avrupa Ragbi Lig Federasyonu Konferansı bu sene Türkiye'de gerçekleştirildi. Ragbi Lig Derneği öncülüğünde yapılan konferansa Fransa, İtalya, Kanada, İsveç gibi ülkelerin federasyon temsilcileri katıldı.

Ragbi Lig Derneği Başkanı Gürol Yıldız, ilk defa gerçekleştirilecek Türkiye-İtalya Kadınlar Ragbi Lig maçı için heyecanlı olduklarını dile getirerek her iki takıma da başarılar diledi. Ragbi Lig Takım Kaptanı Melike Şahan, "Kadın Ragbi Lig oyuncuları olarak ülkemizde düzenlenecek bu müsabakada temsilci olmak gurur verici. 4 yıldır bu sporu yapıyorum. Oldukça eğlenceli bir spor" dedi.

Gürol Yıldız

ORHAN AYHAN DA KATILDI

Kongreye TRT'de uzun yıllar görev yapan spor spikeri Orhan Ayhan da katıldı. Türkiye'de spor denilince akla futbol, basketbol ve voleybol gelmesini eleştiren Ayhan, farklı sporlara daha çok önem verilmesi gerektiğini söyledi. Orhan Ayhan, "TRT'de çalıştığım yıllarda karşılaştığım bir çok farklı spor dalı oldu ancak özellikle futbolda en ufak bir dokunmada tiyatro döndüğünü gördüm. Bu sporda ise insanlar birbirinin üzerinden geçse dahi kalkıp oynamaya devam ediyor. Ragbi Lig'de oyuncular canları pahasına da olsa oynuyor ve düştükleri zaman tekrar ayağa kalkıp oyuna devam ediyor" dedi.

Melike Şahan

Etiketler kadın lig ragbi