Fenerbahçe'nin bağış gecesinde bir Galatasaraylı, 100 adet forma aldı

Fenerbahçe'nin bağış gecesinde daha önce kulübe 500 bin TL bağış yapan kişi belli oldu. İş insanı Serkan Aydın, 100 adet de Fenerbahçe forması satın aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe'ye bağış için düzenlenen Win Win (Kazan Kazan) kampanyasında Galatasaray taraftarı olduğunu belirten iş insanı Serkan Aydın, takıma 500 bin TL bağışladı ve dün 100 adet de forma satın aldı.

TV8 ve FBTV’in ortak yayını ile gerçekleştirilen Win Win (Kazan Kazan) kampanyasında ekran başındakilerden SMS gönderilmesi istendi. Kampanyaya özel olarak tasarlanan ve 23 Fenerbahçe futbolcusunun imzalarının yer aldığı 300 TL değerindeki özel forma da satışa sunuldu. Komedyen Cem Yılmaz’ın konuk olduğu gecede Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da yer alırken yayına Galatasaray taraftarı olduğunu dile getiren iş insanı Serkan Aydın bağlandı. Ali Koç’un daha önce Fenerbahçe’ye 500 bin TL bağışladığını açıkladığı ancak ismini vermediği Galatasaray taraftarının kendisi olduğunu dile getiren Aydın, “ezeli rekabet ve ebedi dostluk” vurgusu yaptı.

Yaklaşık 4 saat süren canlı yayın sonucunda 55 bin Fenerbahçe özel forması satıldı. Bu satıştan 16 milyon 500 bin TL gelir elde edildi. Ayrıca taraftarlar tanesi 20 TL olan SMS’lerden toplamda 750 bin adet attı. SMS katkısı da 15 milyon TL oldu. Programın ilk gecesindeki gelir 31 milyon 500 bin TL şeklinde gerçekleşti. (HABER MERKEZİ)