Başakşehir bu kez üç puanı kaptı: 2-1

Geçen hafta liderliği averajla Galatasaray'a kaptıran İstanbul Başakşehir, Ankaragücü'nü 2-1 yendi. Başakşehir böylece aynı puandaki lider Galatasaray maçı öncesi moral buldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Başakşehir, Süper Lig'in 32. haftasında Ankaragücü’nü sahasında konuk etti. Abdullah Avcı'nın öğrencileri maçta 1-0 geriye düşmelerine rağmen ikinci yarıdaki etkili oyunu ile müsabakadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmayı bildi ve Galatasaray deplasmanı öncesi kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Son 4 maçını kazanamayan ve 10 puan kaybeden turuncu-lacivertliler, geçen hafta liderliği averajla Galatasaray’a kaptırmıştı. Başakşehir bu kötü gidişata Ankaragücü karşılaşması ile son verdi ve 1-0 geriye düştü maçı 2-1 kazandı. Sarı Lacivertliler ilk yarıyı Boyd'un golüyle önde bitirse de Başakşehir ikinci yarıda 46'da Bajic ve 62'de Robinho ile maçı kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Başakşehir puanını 66'ya yükselterek, lideri averaj farkıyla takibi sürdürdü. Ankaragücü ise 37 puanda kalarak tehlikeli bölgeden kendisini kurtaramadı. (HABER MERKEZİ)