Emre Akbaba'nın ayağı kırıldı

Çaykur Rizespor maçında ikinci yarıda oyuna dahil olan Galatasaraylı Emre Akbaba'nın Samudio'yla girdiği ikili mücadelede ayağı kırıldı. Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ise Akbaba'nın ayağının 3 yerden kırıldığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında oynanan Çaykur Rizespor, Galatasaray'ı konuk etti.

Maçın 68'nci dakikada Galatasaraylı Emre Akbaba'nın Braian Samudio'yla girdiği ikili mücadelede sonrasından ayağı kırıldı. Oyuna 62'nci dakikada giren Akbaba, sakatlığı nedeniyle yerini Muğdat Çelik'e bıraktı ve hastaneye kaldırıldı.

Pozisyonu VAR sisteminden inceleyen hakem Serkan Çınar, Samudio'yu kırmızı kartla oyundan attı.

Akbaba'nın sakatlığıyla ilgili açıklama yapan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Emre'ye çok üzüldük. Kaval kemiğinde bir kırık var. İnşallah önümüzdeki sezon toparlar ve Türk futboluna hizmet etmeye devam eder. Geçmiş olsun diliyorum" dedi.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ise Akbaba'nın ayağının 3 yerden kırıldığını aktardı. Akbaba'nın uzun süreli sakatlıktan yeni çıktığını hatırlatan Albayrak, "Emre'ye çok üzüldüm. Yeni yeni iyileşip sahalara döndü. Bu maçta da ayağı 3 yerden kırıldı. İnşallah en kısa zamanda aramıza katılır" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)