Aytemiz Alanyaspor maç gelirini Josef Sural'ın ailesine gönderecek

Aytemiz Alanyaspor, Atiker Konyaspor maçı hasılatını yaşamını yitiren futbolcusu Josef Sural'ın ailesine verecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aytemiz Alanyaspor, Atiker Konyaspor maçtan elde edilecek geliri, Kayseri deplasmanından dönerken trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Josef Sural'ın ailesine gönderecek.

Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig maçında 6 Mayıs Pazartesi günü Atiker Konyaspor'u konuk edecek. Kulüp yönetimi, maçın hasılatını Kayserispor maçından dönerken trafik kazasında yaşamını yitiren Josef Sural'ın ailesine gönderme kararı aldı.

Teknik heyet ve futbolcular da Kayserispor maçının primini Sural'ın ailesine verecek. Aytemiz Alanyaspor'un internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Yönetim Kurulumuz, Pazartesi günü oynanacak Atiker Konyaspor maçında elde edilecek tüm hasılatı Josef Sural'ın ailesine gönderecek. Ayrıca teknik heyetimiz ve futbolcularımız, İstikbal Mobilya Kayserispor maçının beraberlik primi olan 400 bin TL'nin tamamının da Sural'ın ailesine verilmesini kararlaştırdı. Yönetim kurulumuz, Sural için satışa çıkarılacak tişörtlerden elde edilecek geliri de futbolcumuzun ailesine gönderecek." (HABER MERKEZİ)