Anadolu Efes, Avrupa Ligi Dörtlü Finali'ne yükseldi

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nde Barcelona Lassa'yı eleyerek Dörtlü Final'e yükseldi. Anadolu Efes'in mücadele edeceği Fenerbahçe Beko'nun Twitter hesabından "Final Four bileti alan Anadolu Efes’i tebrik ederiz. Vitoria’da görüşmek üzere" mesajını paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi play-off'unda İspanya ekibi Barcelona Lassa'yı 80-71 yenerek seride durumu 3-2 yaptı ve 18 yıl sonra Dörtlü Final'e (Final Four) yükseldi. Anadolu Efes'in Dörtlü Final'deki rakibi ise Fenerbahçe Beko oldu. İlk maçı kazanan ekip finalde şampiyonluk için mücadele edecek.

Fenerbahçe Beko'nun Twitter hesabından yapılan paylaşımda Anadolu Efes tebrik edildi ve "Vitoria’da görüşmek üzere!" ifadelerine yer verildi.

ERDOĞAN: İLK MAÇI İYİ OLAN KAZANSIN

Twitter hesabından tebrik mesajı yayınlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "THY Avrupa Ligi'nde dörtlü finale yükselerek tüm Türkiye'yi gururlandıran Fenerbahçe ve Anadolu Efes takımlarımızı yürekten tebrik ediyor, dörtlü finalde iki takımımıza da başarılar diliyorum. Dörtlü final ilk maçında iyi olan kazansın!" dedi.