Başakşehir'den Abdurrahim Albayrak hakkında suç duyurusu

Medipol Başakşehir, "Konya maçının VAR kayıtları elimizde" diyen Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak hakkında suç duyurusunda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Medipol Başakşehir, Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak hakkında, Fenerbahçe derbisinin ardından yaptığı açıklamalar gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu'na da hukuki başvuru yapıldı.

Başakşehir'den yapılan açıklamada, "Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında oynanan Fenerbahçe–Galatasaray maçından sonra Galatasaraylı bir yöneticinin kamuoyunun önünde kulübümüz hakkında asılsız iddiaları ve yapmış olduğu VAR açıklamasıyla ilgili kulübümüz, Türkiye Futbol Federasyonu ve Cumhuriyet Başsavcılığına gerekli hukuki başvuruları yapmıştır" denildi.

NE OLMUŞTU? 

Fenerbahçe derbisinden sonra açıklama yapan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Konya maçında verilen penaltı. Elimizde tüm kayıtlar var. Tüm ısrarlara rağmen VAR konuşmaları açıklanmıyor. Bu hafta Rizespor'un iki penaltısı verilmiyor. Bir takım şampiyon yapılacaksa açık açık çıksınlar ve ilan etsinler" demişti.

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise dün suç duyurusunda bulunacaklarını açıklamıştı. VAR kayıtlarının sadece TFF'de bulunması gerektiğini belirten Gümüşdağ, "TFF dışında VAR kayıtları kimsenin elinde olamaz. Demek oluyor ki bu hukuk dışı elde edilmiş. Hiçbir takımın ulaşamadığı, TFF dışında kimsenin elinde olmaması gereken kayıtlar, nasıl hukuk dışı temin edilebiliyor. Çok tehlikeli bir şey" diye konuşmuştu. (HABER MERKEZİ)