Amatör maçta kavga: 3 yaralı, 9 kırmızı kart

Şanlıurfa'da oynanan Bağmancıspor-Eyyübiye Belediyespor maçında çıkan kavgada, 2 futbolcu ile 1 polis yaralandı. 9 futbolcunun kırmızı kart gördüğü maç, tatil edildi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şanlıurfa 2'nci Amatör Küme B Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Bağmancıspor ile Eyyübiye Belediyespor arasında oynanan maçta kavga çıktı. Maç tatil edilirken 2 futbolcu ve 1 polis yaralandı.

Yenice Stadı'nda oynanan Bağmancıspor-Eyyübiye Belediyespor maçının 45'inci dakikasındaki bir pozisyonun ardından her iki takımın oyuncusu da kırmızı kart gördü.

Kırmızı kart gören futbolcular, sahayı terk ederken tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu oyunculardan biri, korner direğiyle rakibinin kafasına vurunca futbolcular arasındaki kavga büyüdü.

Sahada görevli polisler, oyuncuları sakinleştirmeye çalıştı. Kavgada yaralanan Bağmancıspor'un 2 oyuncusu ile 1 polis memuru, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Eyyübiye Belediyespor'dan 6, Bağmancıspor'dan ise 3 futbolcunun kırmızı kart gördüğü maç, konuk ekibin 7 kişinin altına düşmesi nedeniyle tatil edildi. (ŞANLIURFA/AA)