Adrien Rabiot'un annesi: Oğlum PSG'de rehin tutuluyor

Paris Saint German takımının oyuncusu Adrien Rabiot'un annesi oğlunun takımda rehin tutulduğunu iddia etti. Adrien Rabiot'un sözleşmesinin yaz mevsiminde biteceği ve bu süreç sonucunda PSG'den ayrılacağı biliniyordu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Paris Saint German (PSG) takımının orta saha oyuncusu Adrien Rabiot'un aynı zamanda menajeri olan annesi oğlunun Fransa kulübünde tutsak olduğunu söyledi. Veronique Rabiot oyuncuların eğitimlerinin çok ağır olduğunu, takımda bazı oyuncularının ise ayrıcalıklı bir muameleden geçtiğini iddia etti.

Fransız takımla yaz mevsiminde sözleşmesi sona erecek oyuncu, daha önce PSG'den ayrılmak istediğini söylemişti. Bu talebe cevap ise takımdan ayrı idman yapmaya zorlamak oldu.

Oğlunun PSG'de "mahkum" olduğunu söyleyen annesi "Rabiot'ın tek istediği sözleşmesini tamamlamak ve bu süreçte saygı gösterilmesi" ifadelerini kullandı. Veronique Rabiot, "Oğlum babası ölmek üzereyken ve büyükannesi öldüğünde Katar'a gitmediği için ceza aldı. Oğlum takımda rehine" ifadelerini kullandı. Anne Rabiot oyuncu Neymar Jr.'nin aynı muameleyle karşılaşmadığını iddia etti. Anne Rabiot, "Takım toplantısına 6 dakika geç kalan oyuncular cezalandırılırken diğer oyuncular dünyayı dolaşıp karnavallara katılabiliyor" eleştirisini yaptı. (Dış Haberler)