Trabzonspor yine Nwakaeme ile kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u yükselen yıldızı Nwakaeme'nin golü ile yendi: 1-0!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanında Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Karadeniz temsilcisi Erzurum deplasmanında ikinci yarının 64. dakikasında Anthony Nwakaeme'nin attığı golle sahadan 3 puanla ayrıldı.

Trabzonspor Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında 64. dakikada Anthony Nwakaeme'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Nwakaeme attığı bu golle Trabzonspor'un Süper Lig'de attığı son dokuz golün altısında doğrudan katkı sağlamış oldu. (4 gol ve 2 asist)

VAR'DAN İKİ İPTAL

BB Erzurumspor 78. dakikada Eduok ile topu ağlarla buluşturdu ancak maçın hakemi golü ofsayt gerekçesiyle iptal etti. Trabzonspor'un da 84. dakikada Nwakaeme ile bulduğu gol de VAR incelemesi sonrası pozisyonun başlangıcında faul olduğu gerekçesiyle iptal edildi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve Trabzonspor milli araya 3 puanla girmiş oldu ve puanını da 43'e yükseltti. BB Erzurumspor ise 22 puanda kaldı. (HABER MERKEZİ)