Akhisar'da Kasımpaşa mucizesi

Akhisarspor, son anlara kadar önde götürdüğü maçı 90+4'te kaybetti. Bu sonuçla Kasımpaşa puanını 34'e yükseltirken, Akhisarspor 21 puanda kaldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Kasımpaşa deplasmanda Akhisarspor'u 90+4'te Trezeguet'in attığı golle 3-2 kazandı. Kasımpaşa, 2019 yılında ilk kez kazandı.

Karşılaşmaya etkili başlayan taraf Kasımpaşa oldu. Henüz 6. dakikada gole yaklaşan konuk ekipte Trezeguet'in şutunda top direkten oyun alanını terk etti. Pozisyonun devamında korner atışı kazanan Akhisarspor 7. dakikada golü buldu. Paslaşarak kullanılan köşe vuruşunda Popov'un ortasına iyi yükselen Koita kafa vuruşunu yaptı ve golünü attı. İlk yarının ilk 15. dakikalık bölümünün ardından oyunda eşitliği yakalayan Akhisarspor 32. dakikada Elvis Manu ile golü buldu. Orta alanda topu alan Elvis Manu, Bokila ile duvar pası yaparak ceza sahasına girdi ve sol çaprazdan yaptığı vuruşla golünü atarak skoru 1-1'e getirdi. İlk yarının kalan dakikalarında skor değişmedi ve devreye 1-1'lik eşitlikle girildi.

AKHİSAR İKİNCİ YARIYA İYİ BAŞLADI

İkinci yarıya ise Akhisarspor hızlı başladı. Oyuna ikinci yarıda dahil olan Güray Vural ve Elvis Manu ile üst üste tehlikeler yaratan Akhisarspor, girdiği fırsatları gole çevirmeyi başaramadı. Kasımpaşa ise Koita ve Trezeguet ile etkili olmaya çalıştı. Akhisarspor karşılaşmanın 60. dakikasında Bokila'nın Veysel Sarı'nın müdehalesiyle yerde kalmasıyla penaltı kazandı. Penaltı atışında topun başına geçen Bokila skoru 2-1'e getirmeyi başardı. Bereberlik için Akhisarspor kalesinde baskı kuran Kasımpaşa 87. dakikada Abdul Khalili'nin golüyle skoru 2-2'e getirmeyi başardı. Karşılaşmanın 90+4. dakikasında gol için yüklenen Akhisarspor defansını eksik yakalayan Kasımpaşa, Trezeguet'in golüyle skoru 3-2'e getirdi ve bu golle 3 puanı hanesine yazdırdı.

Bu sonuçla Kasımpaşa puanını 34'e yükseltirken, Akhisarspor 21 puanda kaldı. (HABER MERKEZİ)