Gökhan Töre: 9 aydır maaş alamadım!

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, kişisel Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Töre yaptığı açıklamada, "9 aydır maaşımı alamadım. Ve yine tekrarlıyorum, affedilmeyi bekleyecek hiçbir şey yapmadım" ifadesini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, sosyal medya hesabından Beşiktaş'taki af ve maddi durumlar hakkında açıklamalarda bulundu. 27 yaşındaki futbolcu 9 aydır maaşını alamadığını söyleyen, kendisine kadro dışı bırakıldığının transferin bitmesine 2 gün kala söylendiğini de belirtti.

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Gökhan Töre, sosyal medya hesabı Twitter'dan bir programda kendisi hakkında söylenenlere cevap verdi:

Gökhan Töre'nin sosyal medya hesabından verdiği cevaplar şöyle:

"Programda benimle konuştuğunu söyleyen gazeteci beyefendi ile hiçbir şekilde bizzat konuşmadım; fakat program seyrinde konuşulan konuların ve sorulan soruların bizzat şahsıma yönelik olduğuna inandığım için cevap hakkımı kullanmak istiyorum.

Birincisi bu yarı dönemde kadro dışı kalacağımı yarı transfer sezonunun bitmesinden iki gün önce öğrendim. Sebebini sormama rağmen cevap alamadığımı sizinle paylaşmıştım. İki gün içerisinde profesyonel bir transfer gerçekleştirmenin mümkün dahi olamayacağını tahmin edersiniz.

İkincisi, programda telaffuz ettiğiniz “maaşını verdiniz , neden affetmiyorsunuz?” konusuna gelince... 9 aydır maaşımı alamadım. Ve yine tekrarlıyorum affedilmeyi bekleyecek hiçbir şey yapmadım. Bu suçlamanın sadece arkasına saklanılacak bir algı yaratma çabası olduğu kanısındayım.

“Hem maddi sıkıntılar var diyorsunuz hem para vereceksiniz hem de kiralık vermediniz bir de üstüne oynatmıyorsunuz! Belirsizliğinin muhatabı şahsım değildir.” Teşekkür ederim. Saygılarımla..."