Amedspor Manisa’da berabere kaldı

Amedspor, 65 maç sonra deplasmanda taraftar desteğiyle oynadığı maçta Manisaspor'la son dakikalarda yediği golle 2-2 berabere kaldı.

Google Haberlere Abone ol

DİYARBAKIR - TFF 2. Lig Beyaz Grup Takımlarından Amedspor, Manisaspor’la deplasmanda 2-2  berabere kaldı.

Küme düşmesi haftalar önce kesinleşen ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 15 puanı silinen Manisaspor karşısına 3 puan almak için çıkan Amedspor, taraftar desteğine rağmen puan kaybetti. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Amedspor, 23'üncü dakikada Furkan Yaman’ın kaydettiği golle devreyi önde tamamladı.

İkinci yarıda penaltıdan gol yiyen Amedspor, Furkan Yaman’ın 73'üncü dakikada attığı golle yeniden öne geçti. Ancak maçın son dakikalarında topu bir kez daha ağlarında gören Amedspor, Manisa’dan 1 puanla dönmekle yetindi. Amedspor bu sonuçla puanını 34'e çıkardı.

AMEDSPOR TARAFTARI MANİSA’DA

Amedspor'a uygulanan deplasman taraftar yasaklarının aşılmasını sağlayan  Manisaspor yönetimi maça yoğun ilgi gösteren Amedsporlu taraftarlara fazla bilet ve tribün kontenjanı verdi.

Amedspor yönetimi, 3 yıla uzanan 64 taraftar yasaklı deplasman maçının ardında bugün Manisaspor ile oynanan maçta tribünde yerini alarak büyük bir coşku ile takımı destekleyen taraftarlarına teşekkür etti.