Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Fenerbahçe ile neden pazartesi oynuyoruz

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasındaki Fenerbahçe derbisini 25 Şubat Pazartesi günü oynayacak olmalarına tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçının pazartesi gününe konulmasına tepki gösterdi. "Fenerbahçe ile önemli bir maçımız var. Güzel bir maç olacak. Maçın oynandığı saat bize sorulmadı. Daha evvel Fatih Terim hocamız bir açıklama yapmıştı. 'Bizimle konuşuldu' diye ben de destekledim. Bu kez bizimle konuşulmadı. Biz evsahibiyiz. Bize sorulması lazımdı" diye Orman sözlerine şöyle devam etti:

'ALİ KOÇ İSTESE KABUL EDERDİM'

"Fenerbahçe'yi aradım, sordum; onların da haberi yok. Fenerbahçe bizi arayıp 'Pazartesi oynayalım mı?' deseydi buna sıcak bakardık. Buradaki itiraz ettiğim ettiğim konu şu. Norveç'e gittik geldik; pazar günü de Galatasaray ile maç yaptık. Maç neredeyse saat 23.00'te bitti. Sorduğumuz zaman '48 saat yeterli, Avrupa'da böyle' dediler. Şimdi ne değişti de bunu pazartesiye koydunuz? Birisi bağırdığında Federasyon bir aksiyon almaya başladığı zaman herkesi konuşmaya, kamuoyunu da konuşma mecburiyetine itiyorsunuz. Beşiktaş taraftarı, 'Başkan elini masaya koy' diyor. Her bağırıldığında aksiyon almaya çalışıyorlar. Beşiktaş'ın taraftarı bir tek İstanbul'da değil. Bursa'dan, Kocaeli'den, Sakarya'dan, Ankara'dan, Antalya'dan her taraftan taraftar geliyor. Ali Koç beni arayıp 'pazartesi oynamak istiyoruz' deseydi, ben bunu memnuniyetle centilmenlik gereği kabul ederdim. Federasyon her bağırtıdan sonra tavrını değiştirmemeli. Bizimle konuşulmadan böyle bir karar verilmesi çok yanlış" dedi. (HABER MERKEZİ)