Fenerbahçe'den Galatasaray'a gönderme!

Galatasaray'ın Benfica'ya evinde 2-1 mağlup olduğu maçın hemen ardından Fenerbahçe sosyal medyadan Serdar Aziz'li bir paylaşımla Fenerbahçelilere "iyi geceler" diledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, önceki gün "Fenerbahçe, Serdar Aziz ve Tolga Ciğerci'yi alarak bizi 50 milyon TL'den kurtardı" açıklamasında bulunmuş, sarı-Lacivertliler'in başkanı Ali Koç ise bugün yaptığı açıklamada "Serdar Aziz gibi bir stoperi bonservissiz aldığımız için asıl biz başkana teşekkür ederiz" diyerek bu açıklamaya yanıt vermişti.

İki başkanın yaptığı açıklamaların ardından Fenerbahçe kulübü, Galatasaray'ın Benfica yenilgisinin ardından Serdar Aziz'li bir paylaşımda bulundu.

Serdar Aziz'in gülümseyerek tüm takım arkadaşlarını çektiği selfie ile paylaşılan mesajda "İyi geceler Fenerbahçe Ailesi" ifadesi kullanıldı.

Galatasaray'ın yeni stoperi Marcao'nun önce Trabzonspor, ardından Benfica maçındaki kötü görüntüsü üzerine Fenerbahçe'nin Serdar Aziz'li paylaşımıyla Galatasaray'a bir gönderme yaptığı anlamı çıkarıldı. (HABER MERKEZİ)

Galatasaray 1 - 2 BenficaGalatasaray 1 - 2 Benfica