Bench'e kadın iç çamaşırı bırakan başkan özür diledi

Dimitris Giannakopoulos, Panathinaikos-Olympiakos maçı sonrasında yaptığı hareket sebebiyle açıklamada bulundu. Giannakopoulos, 'Olympiakos hariç' basketbol dünyasından özür diledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yunanistan Kupası kapsamında Panathinaikos ile Olympiacos arasında oynanan kupa yarı final maçında gerginlik yaşandı. Panathinaikos‘a konuk olan Olympiakos tartışmalı hakem kararlarını protesto ederek maçın ikinci yarısına çıkmayı reddedince, Panathinaikos‘un sahibi Dimitris Giannakopoulos Olympiakos’un benchine kırmızı kadın iç çamaşırı bıraktı.

Daha sonra konuyla alakalı Sport 24 Radio'ya konuşan Giannakopoulos, yaptığı hareket nedeniyle basketbol dünyasından, Panathinaikoslu oyuncular ve taraftarlardan özür dileyerek açıklamalarda bulundu.

OLYMPIAKOS HARİÇ ÖZÜR!

Giannaokopoulos, “Bence yanlış bir hareketin üzerinde fazla durmak doğru değil. Gerçekten abartıya kaçtı o hareket. Olympiakos hariç, basketbol dünyasından özür dilemek istiyorum. Gülünç bir hareket yapmaya çalışıyordum. Bu kötü bir hareketse, tepkilerle yüzleşmeliyim. Panathinaikoslu oyunculardan da özür diliyorum çünkü bu hareket, saha içindeki galibiyeti ve harika taraftarlarımızı gölgede bıraktı” dedi. (HABER MERKEZİ)