Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu, Denizli Emniyet Müdürü Demir'den şikayetçi oldu

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, lisanlı olmayan Alanyaspor forması yaptırdığı gerekçesiyle Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'i aradığını söyledi. Demir'in kendisine hakaret ettiğini öne süren Çavuşoğlu, suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, lisanlı olmayan Alanyaspor forması yaptırıp dağıttığı iddia edilen Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'i telefonla arayarak uyarmak istediğini ancak Demir'in kendisine hakaret ettiğini söyledi. Çavuşoğlu, "Şahsım ve kulübüm adına suç duyurusunda bulundum. Avukatlarımız hakkımızı savunmak için çalışma başlattı" dedi.

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bir gazeteci Çavuşoğlu'na Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'in, imitasyon Alanyaspor forması yaptırıp dağıttığı iddiasını sordu.

'EMNİYET MÜDÜRÜ SİYASET YAPIYOR'

"Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'in Alanyaspor formalarının bastırıp dağıtması etik ve yasal değildir" diyen Çavuşoğlu, "Binlerce formayı bastırıp devletin makam aracının bagajına doldurarak, buralara gelerek dağıtmak hatadır. Kulübümüzle istişare yapsa biz tabii ki yardımcı oluruz ama müdürün amacı başka, siyaset yapıyor. Siyaset yapılacaksa herkes siyaset yapabilir ama izinsiz binlerce Alanyaspor forması bastırarak herkese dağıtmak olmaz" diye konuştu.

'HAKARETLERİNİ YANIMDAKİLER DE DUYDU'

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'i telefonla aradığını aktaran Hasan Çavuşoğlu, şunları söyledi:

"O gün ben müdürün kendisini aradım ve 'Sayın müdürüm, ben Hasan Çavuşoğlu' diyerek kendimi tanıttım. 'Alanya'da Alanyaspor Store açtık ama siz Alanyaspor formalarını izinsiz bir şekilde dağıtıyorsunuz' demeye kalmadan bana 'Sen kimsin L.n şe...siz, kapat telefonu' dedi. Arkasından daha ağır bir kelime kullandı. Müdürün söylediği o kelimeyi üç devlet memuru, bir polis, bir ilçe başkanı, bir gazeteci ve bir sivil vatandaş net bir şekilde duydu. Bu hakaret Alanyaspor Kulübü'ne ve camiasına yapılmıştır."

'AVUKATLARIMIZ HAKLARIMIZI SAVUNMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI'

Demir hakkında suç duyurusunda bulunduğunu dile getiren Çavuşoğlu, "Şahsım ve kulübüm adına suç duyurusunda bulundum. Avukatlarımız hakkımızı savunmak için çalışma başlattı. Burada herkes 'Alanyaspor hata yaptı' şeklinde algıladı ancak Alanyaspor hata yapmıyor. Alanyaspor yönetimi kulübünün haklarını ve hukuklarını savunuyor. Burada Alanyaspor adına birisi bir şey yapacaksa bizlere müracaat etmesi lazım. Bizle görüştü de biz mi yardımcı olmadık? Biz gidip Denizli adına bir çalışma yapıyor muyuz?" diye konuştu.

"Siyasi amaçlar için Alanyaspor'u kimse kullanmasın" diyen Çavuşoğlu, "Herkes istediğini yapabilir ama bu şekilde olmaz. Biz de bunu izah ederek 'sayın müdürümüz' diye hitap ettik ama aldığımız cevabı da az önce söyledim. Buradan da taraftarlarımıza sesleniyorum, bunun bilinmesini isterim" ifadelerini kullandı. (ANTALYA/DHA)