Fenerbahçe Başkanvekili: Yusuf Namoğlu gidici!

Fenerbahçe Başkanvekili Özsoy, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özsoy, MHK Başkanı Namoğlu için 'Gidici' dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, takımın Süper Lig'deki durumuyla ilgili konuştu. Murat Kosova ve Rıdvan Dilmen'in  '%100 Futbol' programına katılan Özsoy, "Yaşadıklarımız, zor bir süreçti. Kolay olmayacağını biliyorduk ama bu kadarını ummuyorduk. Camianın el birliğiyle bunu atlatacağız. Birçok platformda mücadele veriyoruz, hem içeride hem dışarıda. İçeride borçların yapılandırılması, bunlar bizim belimizi büken, yapacaklarımızı kısıtlayan şeyler. Sportif alanda atılım yaparak devam ediyoruz. Uzun süredir uğraşılan ancak yapılamayan, gayrımenkullerin, devletle olan kısımlarıyla ilgili, onda çok büyük yol kat edildi" dedi.

Perşembe günü kulüple bir toplantıya gidileceğini söyleyen Özsoy, "Başkanımız da katılacak Perşembe günü yapacağımız toplantıya. Somut, belgeleriyle nelerin nerede yapıldığını gösterek bir toplantı olacağını düşünüyorum" açıklamalarında bulundu. Fenerbahçe taraftarının takımı eleştirmesine de değinen başkanvekili, "Ben de taraftar olsam ben de beni eleştirirdim. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz, iki yüzümüz yok, bir yüzümüz var. Biz hep aynı şeyi söylüyoruz, galibiyetten sonra da mağlubiyetten sonra da" ifadelerinde bulundu.

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu hakkında da konuşan Özsoy, "Namoğlu gidici, 80'li yılların yöneticileri olsa biz gönderdik derlerdi, biz demeyeceğiz, mal etmesinler. Bizim onlarla işimiz yok. Biz talimat almayacak, odasına gitmeyecek insanların peşindeyiz" dedi.