Galatasaray: 3 - Trabzonspor: 1

Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında Galatasaray kendi sahasında Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti. Sarı kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri 21'inci dakikada penaltıdan Diagne, 45 ve 51'inci dakikalarda ise Belhanda kaydetti. Trabzonspor'un tek golü ise 30'uncu dakikada Rodallega'dan geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında Galatasaray, Trabzonspor'u konuk etti.

Galatasaray, 18'inci dakikada penaltı kazandı. N'Diaye'nin pasıyla ceza sahasına giren Onyekuru, kaleci Arda Akbulut'un müdahalesiyle yer kalırken, hakem Ümit Öztürk penaltı noktasını gösterdi. 21'inci dakikada topun başına geçen Diagne, ağları havalandırdı.

Trabzonspor 30'uncu dakikada skora denge getirdi. Nwakaeme'nin pasında topla buluşan Rodallega'nın rakibinden sıyrılarak yaptığı vuruşla ağları sarstı: 1-1.

45'inci dakikada Galatasaray bir kez daha öne geçti. Sol kanatta Nagatomo ile paslaşan Belhanda, ceza sahası yayına doğru sokularak vuruşunu yaptı, Hüseyin Türkmen'e çarpan top kaleci Arda Akbulut'u şaşırtarak ağlarla buluştu: 2-1.

51'inci dakikada Galatasaray farkı 2'ye çıkarttı. Feghouli ile duvar pası yapan Belhanda, ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaptı ve direğe çarpan top ağlara gitti: 3-1.

Galatasaray bu sonuçla puanını 39'a yükselterek lider Medipol Başakşehir ile arasındaki puan farkını 6'ya indirdi. Trabzonspor ise 33 puanda kaldı. (İSTANBUL/DHA)