Giresunspor'da Ümit Özat'la yollar ayrıldı

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor henüz sezon ortasında olunmasına rağmen üçüncü teknik direktörü de gönderdi. Görevine son verilen teknik direktör Ümit Özat takımda sadece 3 maç görev yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Giresunspor, devre arası kampında teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın yerine getirdiği Ümit Özat'la da yollarını ayırdı.

Kulüp başkanı Sacit Ali Eren, yaptığı yazılı açıklamayla, Ümit Özat'ın karşılıklı anlaşmayla ayrıldığını duyurdu.

Eren şu açıklamada bulundu: "Kısa bir süre önce kulübümüzde göreve başlayan değerli hocamız Ümit Özat ile hiçbir maddi beklentisi olmaksızın karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Emekleri için kendisine ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki teknik direktörlük hayatında başarılar dileriz."

ÖZAT: MADDİ BEKLENTİ TALEP ETMEDEN AYRILDIM

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada yapan Ümit Özat da, hiçbir maddi beklenti talep etmeden Giresunspor'dan ayrıldığını ifade etti. Ümit Özat'ın yaptığı açıklama şu şekilde: "Sevgili Başkana, Yönetim Kuruluna ve bütün personele bugüne kadar göstermiş oldukları ilgiden, alakadan dolayı teşekkür ederim. Çok kısa bir zaman önce göreve başladığım Giresunspor'dan karşılıklı konuşarak hiçbir maddi beklenti talep etmeden ayrılmış bulunmaktayım."

2 BERABERLİK, 1 MAĞLUBİYET

Karadeniz temsilcisinde bu sezon göreve gelen üçüncü teknik adam olan Ümit Özat, takımın başında ligde sadece 18. haftada Eskişehirspor, 19. haftada Osmanlıspor ve 20. haftada da Tetiş Yapı Elazığspor maçlarına çıktı.

Giresunspor bu karşılaşmalarda, evinde Osmanlıspor'a 2-0 kaybederken, Eskişehirspor ve Tetiş Yapı Elazığspor ile de deplasmanda golsüz berabere kaldı.

(HABER MERKEZİ)