Boluspor-Galatasaray maçı ertelendi

Ziraat Türkiye Kupası'dan oynanacak Boluspor-Galatasaray maçı hava koşulları nedeniyle ertelendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Boluspor ile Galatasaray arasında bugün saat 19.50'de oynanması planlanan Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçı, 'kötü hava koşulları ve elverişsiz saha zemini' gerekçesiyle ertelendi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Boluspor-Galatasaray maçının oynanacağı Bolu'da kar yağışı etkili oluyor. Bolu Atatürk Stadı'nın zeminin karla kaplanırken, kar küreme çalışmaları yapıldı. Yoğun kar yağışı nedeniyle kar küreme araçlarının küreme işleminin ardından aynı noktalar yeniden karla kaplandı.

Maç öncesi soyunma odasından çıkan Bolusporlu futbolcular sahanın durumuna bakıp kartopu oynadı. Bir süre sahada kalan futbolcular daha sonra soyunma odasına girdi. Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı, kar temizleme çalışmalarının sürdüğünü ancak yağışın bu şekilde devam etmesi halinde maçın yüzde 90 ihtimalle tatil edilebileceğini söyledi.

Maçın hakemi Mustafa Öğretmenoğlu, hakem heyeti ve TFF temsilcileriyle birlikte sahaya çıkarak incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından maçın tatil edilmesine karar verildi. (BOLU/DHA)