Şenol Güneş: Messi'yi de istiyorum ama alamıyorum

Burak Yılmaz transferiyle ilgili konuşan Şenol Güneş, Yılmaz'a gelen eleştirilere tepki gösterdi. Güneş, Yılmaz'ın alabilecekleri en iyi isim olduğunu belirterek, "Burak Yılmaz'ı daha önce de istemiştim. Messi'yi de istiyorum ama alamıyorum. Günün birinde belki gelir. Başkana söyleyelim yarın görüşmelere başlasın" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalya kampında basın toplantısı düzenledi. Güneş, Trabzonspor'dan transfer ettikleri Burak Yılmaz'a dair, "Beşiktaş camiasına uygun olduğunu düşünüyorum. Kendisi de Beşiktaşlı ve bunu hep söylüyor" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına iyi bir şekilde hazırlandıklarını belirten Güneş, Burak'ın yapılan ağır eleştirilerle yıpratılmasını doğru bulmadığını söyledi. Güneş, "Burak'ın idmansızlığı önemli. Çok yetenekli, gündemde olan bir oyuncu. Transferiyle ilgili olarak ise Burak ile ilk çalıştığım dönemden de biliyorum futbolu çok seviyor, işini severek yapıyor ve ait olduğu takımı da sahipleniyor. Bulunduğu takıma elinden gelen katkıyı yapıyor. Hatta parasını verip gelmişti o dönem de Trabzon'a. Gitti sonra, transfer ne gerektirdi bilmiyorum ama gittiği her yerde de başarılı oldu. İnsanlar eleştiri yapacaktır. Ama bu kadar haksız yapılan eleştirileri doğru bulmuyorum çünkü her şeyini veren bir karakter" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz'a sahip çıkan Güneş, "Beşiktaş böyle bir yer, ben de Trabzonsporluyum. Zamanında gelmiş, gitmiş. Demek öyle gerekmiş, şimdi de gelmesi gerekmiş. Bugün Beşiktaş'ın alacağı en iyi isim. Burak Yılmaz'ı daha önce de istemiştim. Messi'yi de istiyorum ama alamıyorum. Günün birinde belki gelir. Başkana söyleyelim yarın görüşmelere başlasın" dedi. (ANTALYA/DHA)